Hejsan!

Hej! Jahapp... ännu en halvtråkig sommarlovsdag. Jag var hos min mormor, men det brukar jag ganska ofta vara. Vad har ni gjort på sommarlovet/semestern? Själv ska jag till Stockholm, men det är först i juli. Och med bil, BOORING! Stockholm är ju inte tråkigt, men det är tråkigt att åka bil i elva timmar...


Ses... öööh... nån gån gång!


Hejdå!


Världens snabbaste rappare

Skruva upp volymen, det är dåligt ljud...

Coolt





Han är bra på det här spelet

Information och turistattraktion

Hejsan allihopa! Jag har inte bloggat på sista tiden, jag har varit inne på lite andra sidor, och njutit av sommarlovet! Jag vil bara informera om att kommentarer på denna blogg kommer nu att bli modererade (av mig själv såklart), så att det inte kommer några dumma comments från hippetihoppeti hoo ko-ko-i-huvudet-idioter som är beronede av DC, Monster och Beniga Snoop Dogg! (Haha, där fick du!). Alla snälla kommer att komma med, och jag läser alla! Och min blogg Funderingar kommer nu att tas bort, jag skriver ju aldrig där, så det är lika bra!

Bor du i/nära Sala? Eller ska till nånstans i närheten, typ Uppsala? Då vill jag tipsa dig om ett jättespännande "museum"(eller nåt sånt), som heter Sala Silvergruva! Jag var dit idag, och jag åkte 155 meter ner under marken till en silvergruva från 1500-1800 talet, och ni tänker säkert "men gud, va' trååååkigt...", men NEJ, det var det inte! Det var nästan läskigt! Jag var tvungen att köpa en liten mjukis-fladdermus att krama om, för att man var så rädd! Det var jättemörkt, det enda ljus man hade var små neonlampor på väggen, och ledaren som höll i en fackla. Och antingen så var det trånga, mörka gångar, eller stora, ekande salar! Det var jättekallt också, 8 grader, tror jag!  Och så hade dem satt upp dockor, som såg lite läskiga ut också. Se Sagan Om ringen(första filmen), då går dem ner i dvärgarnas gruva, det är nästan samma känsla, fast det är ju inte på riktigt...



Imagine!

ÄNTLIGEN!!

Ååh, nu ÄNTLIGEN sommarlov! Och dessutom: Jag behöver inte gå på Snorböle(Tuböle) längre! Jag ska flytta till Sörböle! Det är ändå sorgligt att lämna klassen, och min lärare... fast jag slipper alla jobbiga killar i klassen, men det kommer några från C som är bråkiga, jag vet inte hur mycket dem låter, men jag vet att dem är yttepyttiga, små mobbare, som tror att dem är något med sina DC-skor... Converse Allstar är bäst, utan tvekan! Appropå det här med DC, hur fjantigt är det inte att gå omkring med en svart tröja med vitt tryck, och trycket är DC! Hur besatt kan man vara av dem där fula skorna?! Det ser ut som man går omkring med toarullar på fötterna!

  
Blääääh!!                                     Oh yeah!


Nå, har ni gjort June in the beginning- sakerna? Inte?! Ut och gör det då, Juni ska välkomnas, om det så är det sista jag gör! Ut, nu och skynda er! Det är redan 12:e Juni, ni kanske inte hinner!!! AAAAH!
Nä, där överreagerade jag, haha, men ni kan väl ändå göra det?

June in the beginning!

Hejsan! Ni ska få ett uppdrag av mej:

Idag så ska ni antingen:

§ Äta mjukglass

§ Äta vanlig glass

§ Äta en jordgubbe

§ Sola

Allt för att starta igång sommaren!


"Tidig..." tänker ni väl nu... ja, jag vet, det är lite sent påtänkt, men ni kan väl göra det ändå?

Har ni redan gjort allt, så kan ni väl göra det igen?

It's a f*cking fly in my eye!!

Hejsan allihopa! Förlåt att jag inte har skrivit på länge, men det är för att jag har upptäckt en ny sida som heter:

http://moshimonsters.com/

Den må vara barnslig, men jag tycker att det är kul!
Men nog om det, nu ska jag berätta varför jag har den där rubriken:

Vi cyklade till Bergsbyn med klassen, och åt deras ENORMA glassar! Jag tog en stor bägare, som vägde typ ett kilo!! Det får jag nog ångra, jag orkar typ ingen middag nu...  Men jaja, iallafal, så på vägen hem så gick det jättetrögt, för jag har nästan punka på bakdäcket, och så var det motvind, och så fick jag följa min kompis(se Kajsas Blogg, min kompis), för att se på hennes katt, som var jättesöt och hette Molly, och sen då jag skulle hem, så kom det såklart en flugj*vel in i mitt öga, och det var nära på att det kom femtioelva till i andra ögat, så jag fick cykla och kisa!




Hejdå!

RSS 2.0