Speltips!

Viva Piñata: Pocket Paradise Concept Art
Ehe... Stor bild va? Det här är alla arter av piñator i spelet "Viva Piñata-Pocket Paradise!" som det stod där uppe, och det är ett jättekul spel, det är ungefär som en mycket mer "avancimerad"(Rekordbyrån [TM]) Tamaguchi! Du ska se till att piñatorna ankommer, besöker, bosätts, får romantik och blir varianter. Några djur kan man köpa, dem behöver inte ankomma och besöka. Ju fler piñator som kommer, desto mer erfarenhet får du, och när du fått nog erfarenhet, går du upp i level. Spelet "Pocket Paradise" finns bara till Nintendo DS, men det finns andra piñata-spel till bla. X-Box.

Heja våren!

Tjabba!

Nyss så satt man på framsidan och åt jordgubbar! Fasten man inte gillar jordgubbar särskilt mycket, och det fortfarande var lite snö kvar...


Mums! Eller...?

Contest!!

Okej, nu så kommer jag att dra igång en pytteliten tävling för dem som känner mig!
Det man ska göra är att hitta på en engen glass som man skulle vilja äta när man sitter i vårsolen!
Man ska skriva namn och bloggaddress(om man har nån), och skriva ner utseende, smak och ca. storlek.

Priset är en godispåse, den här ekologiska, vad den nu hette...

tävlingen håller på till 2/5 2009

Fy på er, Habbo, Club Penguin, Panfu, Stardoll, mfl!

Fy på er, säger jag bara! Ni undrar säkert vad det handlar om! Jo, ni vet att man faktiskt betalar för internet, va? Man betalar för elen också! Och man har ju naturligtvis betalat för datorn! Och kanske hörlurarna eller högtalarna! Det är en massa utgifter! Ni kan säkert komma på en massa andra grejer, men nu ska jag tala om vad jag vill:

Bla. Club Penguin, Panfu, Stardoll och Habbo
vill att man ska betala för att få göra speciella grejer!! Ni ser alla grejer där jag nämde där, jag tycker att man borde få göra grejer på hemsidor på internet utan att betala. Gå och bada på badhus, eller bowla, det kan kosta riktiga pengar, för det är ju på riktigt! Men man får inte köpa speciella kläder på stardoll utan att betala, man får inte köpa kläder i Club penguin, samma sak på panfu, men där får man inte ens vara på särskilda ställen utan att betala, och Habbo... BARN HAR FÖR SJUTTON FÅTT RÄKNINGAR PÅ 700 SPÄNN!!! Ock minst hälften av dem är under 13! Jag säjer bara USCH, FY BLÄ!!!


Usch!                                   Fy!                                       Blä!                             Aja baja!


Lägg in barnvänlig reklam istället, om ni vill tjäna pengar!!

Mums filibabba!

Glasstips!

Hejsan hoppsan! Nu har jag inte bloggat på länge, för jag har varit i soliga Skåne, och hälsat på kusiner och städer och blåsiga Danmark. Men, nu ska vi inte babbla om min resa, utan jag ska berätta om en jättegod glass som ser ut såhär:


Kanske inte exakt så, men ungefär.

Det är alltså en "chokladkaka" med chokladglass inuti. Nog för att den kostar 25-26 kr(som faktiskt är ovanligt mycket för en glass, den här ska kosta högst 20...), så är den god!

Kom igen då, snön!!

Åååh, det är så jobbigt när det bara ät slask och is kvar!! Det vinns några kala fläckar, men det är mest lera och asfalt! Skynda dig, snön, jag vill kicka och cykla och flyga drake, och ha på mig mina punkpjuckor, och... och... ööh... nu kommer jag inte på nåt mer...


längtar inte ni också efter det här?

RSS 2.0