Jonas Gardell-Sanningen om Sagan om Ringen


Halloweenfesten igår!

Hejsan allihopa! Igår var jag på en halloweenfest hos min bästis med mina bästisar! Det var jättekul, fast jag for hem först, så jag han inte skära i pumpan... *snyft*, det har jag alltid velat göra, nån gång i mitt liv, det är ju det som är halloween, buhuäääh... Men, *snorf*, nu får vi gaska upp oss, halloween är ju först om en vecka och jag ska karva ut ett läskigt fejs i en pumpa, om jag så måste köpa den för egna pengar! Så, hur många har spotify och kollat in min spellista? Va, ingen? Ingen? INGEN ALLS?! Herregud, är ni helt KNÄPPA?! Skynda, skynda, nu är det bråttom, det måsste för 17 vara den bästa spotify-listan som nånsin kommit!!


Jahapp, igår kväll kom det snö, jag försökte göra en snögubbe, men det såg mer ut som en gigantisk hund hade ätit löv och en massa florsocker och bajsat ut det... Inte fint alltså...


Halloweenspecial!

Hejsan! det är ju snart Halloween, kul, eller hur?! Är det nån mer än jag som tycker att Halloween är roligare än julafton och födelsedag tillsammans? Jaja, här kommer några Halloween-klipp från DuTub..;

 


 

 









 

 


 

 


Min spotify Playlist

http://open.spotify.com/user/b238005/playlist/7iLF2aAQXHBk0sdhG1eCnw

Har ni samma musiksmak som jag? Hoppsan, känner du inte igen låtarna? Skyll dig själv, för det där är riktigt bra låtar!

Skynda, skynda, nu är det bråttom!



Ojojojojoj! Den där gubben måste ha fått en chock! Vad i hela friden höll busschauffören på med egentligen?!

Se "El Labyrinto Del Fauno"!!

Tjabba allihopa! Jag ska fatta mig kort, jag hade skrivit nästan ett helt inlägg, och sen råkade jag komma åt nån knapp, så att allting togs bort...

Jag hade en filmkväll med några kompisar, och då såg vi bl.a El Labyrinto Del Fauno, eller Pan's Labyrinth. Här är omslaget:

 



Den handlar om flickan Ofelia, som har livlig fantasi, som hittar en nedgång till underjorden, där hon träffar en faun, som säger att hon är prinsessan av underjorden, och hon måste klara 3 prövningar för att bevisa detta.

I en av prövningarna ska hon låsa upp det rätta skåpet, eller vad det nu var, och där hon ska låsa upp låset, sitter också en ful sak, som jag kallar Skalman(ni kommer fatta då ni får se lite bilder på den... Brr!)
Jag och mina kompisar satt och skrek då den där "Skalman" kom, och.. ja... det måste ses för att förstås... Här är en film, så att ni fattar:


Den är på spanska(ursäkta), men det är inte snacket som är viktigt, det är "Skaaaaaalmaaan"!!!

RSS 2.0