vackert... *snyft*

you poke me- i slap you you slap me- i kick you you kick me- i punch you you punch me- you better run for your sorry little life 

Your best friend would bail you out of jail, My best friend would be sitting next to be saying... "DAMN GIRL, that was fun !"

You cry i cry you laugh i laugh you smile i smile you jump off a cliff i laugh even harder.

Life is an opportunity. benefit from it.

Life is beauty. Admire it. Life is bliss. Taste it. Life is a dream. Realize it. Life is a challenge. Meet it. Life is a duty. Complete it. Life is a game. Play it. Life is a promise. Fulfill it. Life is a sorrow. Overcome it. Life is a song. Sing it. Life is a struggle. Accept it. Life is a tragedy. Overcome it. Life is an adventure. Dare it. Life is luck. Make it.

Life is too precious. Do not destory it. Life is life. Fight for it.





Hängde ni med? Då jag läste det först var det ett enda stycke, det var lite jobbigt...

Men kom igen då!

Jag har inte fått en kommentar sen... ja, jag minns inte, men det var länge sen! Sen kanske ni kan skriva lite kommentarer om inläggen, inte nåt svar på nånting jag har skrivit en kommentar till, för snäll är jag! Den enda jag vet har skrivit en kommentar om inlägget, är Mitsukai! (P.S, kolla in hennes blogg, den är jättecool!)

123123123123123123123123123123123123123123123123123123

Heh, fin "rand" va...?
Idag och igår har det åskat, myyyysigt... då jag satt och ritade, så såg jag en blixt, och sen så släcktes lysröret! Inte vanliga lampan, bara lysröret, men det var bara i kanske 10 sekunder. Och sen så började det att spöregna.



Bästa mobilen!

Som ni har sett, så har jag fått en ny mobil, och den har kamera. Inte den bästa, men man ser vad det är på bilden! Jag kommer antagligen att lägga upp lite bilder, men jag ska först lära mig hur den fungerar!

Tjenamoss!



Ny mobil! Igen...

Ja, i mitt senaste inlägg så skrev jag att jag hade fått min första mobil. Det var en Nokia 5500 Sport. Den var ju bra, bra kamera ochsånt där, men den var inte så duktig på att ta emot saker via Bluetooth! Jag kunde ta emot bilder, men inte musik, och inte teman! Jag blev riktigt sur på den! Så nu har jag fått en ny mobil av mamma och pappa, det är en Sony Ericsson(yey!) G502!



Snygg va?


Halvtävling!

oksej, deeetyu härt ärrr ec dn  tvävling d å- mazn skmi a sdlkjikjvbs  ,mnedrs njjmbäöä'sdxaaznmb.

fattade ni det där? det står "okej, det här är en tävling då man ska skriva med näsan.

ni ska skriva "grunden av hur man skall bygga ett riktigt fantasihus" med näsan/hakan. tävlingen håller på tills 1 augusti.


Priset är ära :)


Jag... har... fått... ... ...En MOBIL!

Hejsan svejsan lingongren! Jag är så glad idag, för igår så fick jag min första mobil! Den är inte lika bra som iphone, och inte lika dålig som alla Samsung, den är precis lagomt bra! Det enda dåliga var att jag inte fick med nån USB-kabel, så jag måste skicka allt till mammas mobil, för att kunna lägga in det i datorn... Tur att den har Bluethooth (eller hur det nu stavas).

Såhär ser den ut:


Nokia 5500 Sport

Den har 2 megapixelkamera, stegräknare, internet, GPS(svindyrt, använder aldrig), sensorspel(man rör på mobilen), kan filma typ hur länge som helst, sen kommer jag inte på så mycket mer...

RSS 2.0